Wat als het niet lukt om passend onderwijs voor mij te organiseren?

Soms lukt het jouw school niet om het onderwijs te regelen dat bij jou past. Zelfs als er een ontwikkelingsperspectief is gemaakt en als je extra ondersteuning hebt gekregen, wil dat niet altijd zeggen dat die extra ondersteuning ook goed werkt. Jouw school moet minstens één keer met jou en je ouders hebben besproken of de extra ondersteuning goed werkt. Lukt het school niet om jou passend onderwijs te geven? Dan is jouw school handelingsverlegen. Vaak komen er dan gesprekken over hoe het verder moet. Met de mentor of de zorg- of ondersteuningscoördinator bijvoorbeeld. Het samenwerkingsverband kan daar misschien bij helpen. Het is goed te weten dat je altijd recht hebt op onderwijs. Lees hierover meer bij de vraag ‘Ik heb extra hulp nodig. Is de school verplicht mij te helpen?’.

Deel deze vraag

Gerelateerde vragen

Is je vraag beantwoord?

We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te informeren. Maak een keuze voor een van de volgende opties, verzend je feedback of stel je vraag. We helpen je graag verder:

Vul, om je zo goed mogelijk te helpen, hieronder je naam, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres in.
Velden met een * zijn verplicht.

Wij beantwoorden je vragen op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.
Chaten kan ook met de WhatsApp knop rechtsonder in het scherm.
Alle informatie die je deelt wordt strikt vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derden. In ons privacy statement lees je hoe wij omgaan met jouw informatie en persoonsgegevens.
×

Stel je vraag

Klik op contact hieronder om een vraag via Whatsapp te stellen. We beantwoorden je vragen van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 17.00 uur

× Stel je vraag