Over het ouder- en jeugdsteunpunt

Dit is het ouder- en jeugdsteunpunt van de samenwerkingsverbanden primair onderwijs Midden Holland en voortgezet onderwijs Midden Holland en Rijnstreek.

Alle schoolbesturen in de regio zitten in een samenwerkingsverband. Zij zijn met z’n allen verantwoordelijk voor het organiseren van passend onderwijs. Het samenwerkingsverband helpt hen daarbij.

Het samenwerkingsverband is er ook voor ouders en leerlingen. Op dit steunpunt vind je informatie over alle onderwerpen die te maken hebben met passend onderwijs. Als je een vraag hebt over iets waar het samenwerkingsverband niet over gaat, dan leggen we dat uit en verwijzen we je door naar een website of organisatie die je wel verder kan helpen.

Samenwerkingsverband Primair Onderwijs Midden-Holland
Gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen, in een deel van Zuidplas en in een deel van Alphen aan den Rijn (de kern Boskoop).

Bachstraat 3, 2807 HZ Gouda
0182 533 511
secretariaat@swv-po-mh.nl
swv-po-mh.nl

Samenwerkingsverband V(S)O Midden-Holland & Rijnstreek
Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard (exclusief de kernen Krimpen aan den Lek en Lekkerkerk), Nieuwkoop, Waddinxveen en Zuidplas (exclusief de kern Nieuwerkerk aan den IJssel);

Bachstraat 3, 2807 HZ Gouda
0182 699 765
info@swv-vo-mhr.nl
swv-vo-mhr.nl

×

Stel je vraag

Klik op contact hieronder om een vraag via Whatsapp te stellen. We beantwoorden je vragen van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 17.00 uur

× Stel je vraag