Hoe werkt school samen met mijn ouders en met mij?

Als jij het zelf aankan en ook prettig vindt, kan school met jou bespreken hoe het met je gaat. Als het over medische gegevens gaat, moeten je ouders daar wel bij zijn. In ieder geval totdat je 16 jaar bent. En als er medische beslissingen moeten worden genomen of afspraken gemaakt, kan dat tot je 16 jaar bent, niet zonder je ouders. Als jij liever niet alleen met de school praat, kunnen jij en je ouders dat bij de school aangeven en daar duidelijke afspraken over maken. Het is belangrijk dat school, je ouders en jij goed met elkaar praten en naar elkaar luisteren. Jullie hebben namelijk het recht om mee te praten over het onderwijs wat jullie nodig hebben. Daarover je eigen mening geven is dus belangrijk. 

Deel deze vraag

Gerelateerde vragen

Is je vraag beantwoord?

We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te informeren. Maak een keuze voor een van de volgende opties, verzend je feedback of stel je vraag. We helpen je graag verder:

Vul, om je zo goed mogelijk te helpen, hieronder je naam, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres in.
Velden met een * zijn verplicht.

Wij beantwoorden je vragen op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.
Chaten kan ook met de WhatsApp knop rechtsonder in het scherm.
Alle informatie die je deelt wordt strikt vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derden. In ons privacy statement lees je hoe wij omgaan met jouw informatie en persoonsgegevens.
×

Stel je vraag

Klik op contact hieronder om een vraag via Whatsapp te stellen. We beantwoorden je vragen van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 17.00 uur

× Stel je vraag