Is er ambulante begeleiding voor langdurig zieke kinderen en kinderen met een lichamelijke beperking?

Binnen het regulier voortgezet onderwijs zijn er leerlingen die te maken hebben met een lichamelijke beperking en zijn er leerlingen die langdurig ziek zijn. Om voor deze leerlingen extra specialistische ondersteuning op school te bieden, zijn er begeleiders passend onderwijs op de scholen om de leerling, school en ouder(s) hierin te ondersteunen. De ondersteuning kan op meerdere niveaus ingezet worden (denk aan directe leerlingbegeleiding, advisering en coaching aan docenten of advisering op schoolniveau).

Deel deze vraag

Gerelateerde vragen

Is je vraag beantwoord?

We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te informeren. Maak een keuze voor een van de volgende opties, verzend je feedback of stel je vraag. We helpen je graag verder:

Vul, om je zo goed mogelijk te helpen, hieronder je naam, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres in.
Velden met een * zijn verplicht.

Wij beantwoorden je vragen op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.
Chaten kan ook met de WhatsApp knop rechtsonder in het scherm.
Alle informatie die je deelt wordt strikt vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derden. In ons privacy statement lees je hoe wij omgaan met jouw informatie en persoonsgegevens.
×

Stel je vraag

Klik op contact hieronder om een vraag via Whatsapp te stellen. We beantwoorden je vragen van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 17.00 uur

× Stel je vraag