Wat is particulier onderwijs?

Particulier onderwijs is een onderwijsconcept met kleine klassen en veel individuele aandacht voor de leerlingen. Er zijn verschillende scholen in Nederland die dit aanbieden. Een particuliere school moet voldoen aan alle eisen van de inspectie, dus werken met bevoegde leraren, opleiding voor een erkend diploma en aandacht besteden aan burgerschap.

Particulier onderwijs wordt niet bekostigd door de overheid. Ouders moeten de school dus zelf betalen. Particulier onderwijs is dan ook veel duurder dan andere scholen.

Deel deze vraag

Gerelateerde vragen

Is je vraag beantwoord?

We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te informeren. Maak een keuze voor een van de volgende opties, verzend je feedback of stel je vraag. We helpen je graag verder:

Vul, om je zo goed mogelijk te helpen, hieronder je naam, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres in.
Velden met een * zijn verplicht.

Wij beantwoorden je vragen op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.
Chaten kan ook met de WhatsApp knop rechtsonder in het scherm.
Alle informatie die je deelt wordt strikt vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derden. In ons privacy statement lees je hoe wij omgaan met jouw informatie en persoonsgegevens.
×

Stel je vraag

Klik op contact hieronder om een vraag via Whatsapp te stellen. We beantwoorden je vragen van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 17.00 uur

× Stel je vraag